
4 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 350 gr rundergehakt
- 2 courgette
- 2 tenen knoflook
- gesnipperd 1 ui
- 1 pakje gezeefde tomaten
- 1 blikje tomatenpuree
- snufje kaneel
- 400 gr (gekookte) zilvervliesrijst
- olijfolie
- 1 theel. komijn
- 2 theel. oregano
- 1 theel. tijm
- peper en eventueel wat zout
Bereidingswijze:
- Snijd de courgette en ui in plakjes of blokjes.
- Fruit de knoflook bak hierna het gehakt en voeg de courgette en ui toe.
- Voeg de tomatenpuree, komijn, oregano en tijm toe en laat het even garen.
- Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg nu de gezeefde tomaten bij het gehakt en roer even door. Voeg daarna een snufje kaneel toe.
- Voeg nu alles bij elkaar, kan eventueel ook los van elkaar geserveerd worden.
Tip:
Heerlijk met een lekkere salade.
Heb je vragen?
Wacht dan niet. Bel me, stuur me een e-mail of WhatsApp-bericht!