
4 personen
60+ minuten
Ingrediënten:
- 1 kg biefstuk in blokjes
- 4 rode uitjes in partjes
- 1 dl olijfolie
- 80 ml citroensap
- 1 eetl. gehakte rozemarijn
- 1/4 liter magere yoghurt
- 1 teentje geperste knoflook
- 1 kleine komkommer geraspt
- 2 eetl. gehakte munt
Bereidingswijze:
- Leg de blokjes vlees in een schaal. Meng de olijfolie, citroensap en rozemarijn en giet het over het vlees. Dek de schaal af en zet hem twee uur in de koelkast.
- Meng de yoghurt, knoflook, komkommer munt en breng de dressing op smaak met witte peper en zeezout.
- Snij de rode ui in partjes en rijg deze om en om met de stukjes vlees aan in water geweekte houten spiesen. Rooster de spiesen en serveer deze met de dressing.
Tip:
In plaats van ui kan je ter variatie ook courgette, champignons of paprikablokjes gebruiken