
4 personen
15 minuten
Ingrediënten:
- 2 grote paksoi
- 800 gr diepvries bloemkoolrijst
- 250 gr warmgerookte zalm (AH)
- Olijfolie (geen extra vierge)
- Sesamolie
- Kikkoman sojasaus
- Arachide olie
Bereidingswijze:
- Snijd de paksoi in grove stukken.
- Verwijder de huid van de warm gerookte zalm en verdeel deze over 4 borden.
- Verhit in koekenpan/hapjespan een eetlepel olijfolie.
- Bak de bloemkoolrijst ongeveer 5 minuten op lage temperatuur en voeg op het laatst een scheutje sojasaus toe.
- Verhit in een wok een eetlepel arachideolie en bak hierin de paksoi in ongeveer 3 minuten.
- Verdeel de bloemkoolrijst en paksoi over de borden en voeg voor de smaak een druppeltje sesamolie over de bloemkoolrijst
Heb je vragen?
Wacht dan niet. Bel me, stuur me een e-mail of WhatsApp-bericht!