1. Recepten >
  2. Visgerechten >
  3. Geroosterde kabeljauw
4 personen
30 minuten

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220˚C. Meng de knoflook met de peterselie, olie en watzout en peper. Wrijf de visfilets in met dit mengsel en laat dit 10 minuten intrekken.
  2. Verdeel de plakken citroen en laurierbladeren over een bakplaat en leg de visfilets erop. Leg ook de trostomaatjes op de bakplaat. Bak de vis 8-10 minuten in de oven tot ze net gaar en een beetje gebruind zijn.
  3. Bereid ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Serveer de vis samen met de zilvervliesrijst en geroosterde tomaatjes.

 

Tip:

Voor voldoende groenten serveer je er een groene salade bij.

Heb je vragen?

Wacht dan niet. Bel me, stuur me een e-mail of WhatsApp-bericht!