
2 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 ui
- 1 rode en 1 gele paprika
- 1 Spaans pepertje
- 1 eetlepel olijfolie (geen extra vierge) of 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 4 eieren
- 2 geroosterde volkoren boterhammen
Bereidingswijze:
- Maak de groente schoon.
- Snijd de aubergine en de courgette in plakken, de ui in snippers, de paprika’s in repen en het pepertje in.
- Verwarm de olie en fruit hierin de ui glazig. Pers het teentje knoflook er boven uit.
- Voeg de andere groente toe met tijm en stoof de groente op klein vuur langzaam gaar.
- Breek de eieren op de groente en laat ze stollen.
- Geef er het geroosterde brood bij.