Maak een afspraak via 06 44 09 70 48 of rebecca@mylifeslim.com

  1. Recepten >
  2. Soepen >
  3. Chinese tomatensoep
2 personen
20 minuten

Kereidingwijze

  1. Pel en snipper de knoflook en het ui.
  2. Maak de gember schoon en rasp het fijn.
  3. Verhit 1 eetl. olie in een soeppannetje en fruit hierin ui, knoflook en gember.
  4. Ondertussen maak je de champignons schoon en snijd deze in fijne plakjes.
  5. Was de taugé.
  6. Snijd de trostomaten in kleine stukjes.
  7. Snijd de lente-ui in diagonale schijfjes
  8. Klop de eieren los.
  9. Voeg de champignons toe in de soeppan en laat kort mee bakken.
  10. Doe de gezeefde en verse tomaten, azijn, water, appel(moes) en Kikkoman in de soeppan.
  11. Verhit 1 eetl. olie in een pan om de omelet te bakken.
  12. Voeg de noedels en taugé toe aan de soep en kook ze max 4 minuten.
  13. Snijd ondertussen de omelet in reepjes.
  14. Schep de soep in een kom en serveer de omelet reepjes en lente-ui erop.

Voor toegestane hoeveelheden, zie richtlijnen PDS.