
2 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 150 gr magere hamlappen
- 80 gr quinoa
- 1 venkel
- 1 courgette
- 1 ui
- 1/4 blokje groentebouillon
- 4 zongedroogde tomaten (niet op olie)
- olie
Bereidingswijze:
- Bereid de quinoa volgens de verpakking.
- Maak alle groenten schoon.
- Snijd de hamlappen in reepjes.
- Snijd de venkel in smalle reepjes.
- Snijd de courgette in plakjes.
- Snipper de ui.
- Snijd de zongedroogde tomaatjes in dunne reepjes.
- Fruit de ui in een olie tot het glanzend en zacht is.
- Voeg de venkel toe en bak deze mee tot het bijna gaar is.
- Bak in een andere pan in een eetl. olie de reepjes vlees.
- Voeg de courgette toe bij de venkel en bak nog eens een paar minuten.
- Roer het vlees en de tomaatjes door de groenten.
- Schep de quinoa op het bord en serveer de groenten en vlees erbij.
Heb je vragen?
Wacht dan niet. Bel me, stuur me een e-mail of WhatsApp-bericht!