
2 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 200 gr gekookte zilvervliesrijst
- 200 gr snijboontjes
- 1/2 bloemkool
- 2 tomaten
- 1 ui
- 200 gr kipfilet
- 1 eetl. olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1-2 eetl. kerriepoeder
- 200 gr champignons
Bereidingswijze:
- Maak alle groenten schoon.
- Snijd de champignons in plakjes, de bloemkool in roosjes, snipper de ui, de snijboontjes in reepjes en snijd de tomaat in blokjes.
- Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze in de olie bruin.
- Voeg alle groenten toe en pers de knoflook er boven uit.
- Voeg kerriepoeder en 100 ml water toe.
- Laat het geheel 10 minuten zachtjes garen.
- Verdeel de rijst over de borden en doe de curry erop.
Heb je vragen?
Wacht dan niet. Bel me, stuur me een e-mail of WhatsApp-bericht!