1. Recepten >
  2. Pasta >
  3. Toscaanse boerenkool
2 personen
30 minuten

Bereidingswijze:

  1. Kook de boerenkool ca 8 minuten in ruim water. Giet de boerenkool af in een vergiet en laat de groente uitlekken.
  2. Kook intussen de spaghetti volgens de verpakking beetgaar.
  3. Maak ondertussen in een schaal een salade van tomaten, azijn en peper.
  4. Giet de spaghetti af, maar bewaar enkele eetlepels kookvocht.
  5. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook en chilipeper op middelhoog vuur tot de knoflook goudgeel begint te kleuren.
  6. Voeg de boerenkool toe en roer het geheel goed door elkaar en laat het enkele minuten zo stoven.
  7. Schep de spaghetti en wat van het kookvocht door de boerenkool en laat alles goed warm worden.
  8. Serveer de kaas apart erbij.

Tip:
Boerenkool uit de diepvries is het hele jaar verkrijgbaar en gemakkelijk te verwerken in dit gerecht.

Heb je vragen?

Wacht dan niet. Bel me, stuur me een e-mail of WhatsApp-bericht!