
2 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 80 gr volkorenpasta
- 1 komkommer
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 blikje tonijn op water
- 2 ansjovisfilets uit blik
- 1 teentje knoflook
- bieslook, 8 sprieten
- peper
- oregano
- tijm
- azijn
- bakspray
Bereidingswijze:
- Kook de spaghetti volgens de verpakking.
- Pel de knoflook en snijd deze in hele dunne plakjes.
- Fruit de knoflook zacht in de bakspray.
- Snijd de ansjovis in stukjes en voeg toe aan de knoflook.
- Tomatenblokjes, oregano en tijm toevoegen.
- Laat het ca. 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Maak een salade van de komkommer, bieslook, azijn en een beetje peper.
- Laat de tonijn uitlekken en verdeel deze over de saus.
- Doe de spaghetti volgend de PDS op je bord en doe dan de saus erbij.
- Serveer de komkommersalade apart erbij.