
4 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 400 gr gekookte volkoren macaroni
- 200 gr gehakt
- 1 teentje knoflook
- 1 rode ui, gesnipperd
- 1 paprika, in stukjes gesneden
- 1 blik gepelde tomatenblokjes (400gr)
- 3 eetl. crème fraîche light
- 1/2 zakje geraspte kaas 20+ of 30+
- 1 eetl. olijfolie
- zout en peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Rul het gehakt in een pan en voeg daar de knoflook, ui, paprika, crème fraîche en tomatenblokjes aan toe.
- Voeg de gekookte macaroni toe en laat het heel even pruttelen. Voeg er eventueel nog wat peper en zout naar smaak aan toe.
- Verdeel alles gelijkmatig in een ovenschaal en verdeel het halve zakje geraspte kaas over het mengsel.
- Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven en de ovenschotel is klaar.
Tip:
Serveer er een frisse salade bij, zodat je voldoende groente hebt.