
4 personen
45 minuten
Ingrediënten:
- 1 fles Grand’Italia Sugocasa
-
8 volkoren lasagnevellen
-
125 gr geraspte kaas 30+
-
2 zakken diepvries spinazie à 450gr (ontdooid)
-
gedroogde oregano naar smaak
-
peper naar smaak
-
bakspray
Bereidingswijze:
- Als het goed is, is je spinazie al ontdooid.
- Giet overtollig vocht weg.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Gebruik de bakspray om de ovenschaal in te vetten.
- Schenk een laag van de pastasaus in de ovenschaal. Leg een laag lasagnevellen in de schaal en schep een laag spinazie in de schaal.
Strooi er wat oregano en peper over. - Herhaal dit tot de saus, lasagnevellen en spinazie op is.
- Verdeel de kaas op de bovenste laag en schuif het in de oven.
- Volg de baktijd zoals aangegeven als op de verpakking.
- Haal de schaal uit de oven en laat het nog 5 minuten rusten voor je het aansnijdt.
Tip:
Een gefruit uitje en knoflook smaken er ook lekker door, maar dan wordt het al wat minder lui. Je kan dit gerecht ook maken met broccoli.