
2 personen
10 minuten
Ingrediënten:
- 4 kleine volkoren wraps
- 150 gr rundergehakt
- 1 tomaat
- 1 rode paprika
- 1/2 ijsbergsla
- 30 gr Milner Slankie geraspte kaas
- 1 knoflookteentje geperst
- kruiden: komijn, paprikapoeder gerookt, peper etc.
Bereidingswijze:
- Neem de kleine volkoren wraps en verwarm ze even op 900-1000 watt in de magnetron, zodat ze warm en minder stijf zijn.
- Pak een oven rooster. Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Hang de kleine wrap over 2 of 3 roosterdraden. Sla 1 roosterdraad over en hang dan de volgende wrap over of 2 of 3 roosterdraden.
- Als de oven op temperatuur is, doe dan het rooster 10 minuten in de oven.
- Bak het gehakt rul in een anti-aanbakpan in zijn eigen vet samen met de knoflook.
- Was ondertussen de groenten.
- Was ondertussen de groenten.
- Snijd de tomaat en paprika in kleine blokjes.
- Breng het gehakt op smaak met verse of gedroogde kruiden en eventueel met wat zout.
- Vul de taco’s met groenten en gehakt. Strooi wat geraspte kaas over het warme gehakt, zodat het een beetje smelt.