
4 personen
25 minuten
Ingrediënten:
- 1kg vruchtvlees van een watermeloen
- ½ komkommer
- 2 trostomaten
- 1 bakje basilicum
- 1 limoen
- 1 eetl. Extra vierge olijfolie
- beker vol ijsblokjes
- eventueel peper en zout
Bereidingswijze:
- Snijd het vruchtvlees van de watermeloen, de tomaten en komkommer in grove stukken.
- Pers de limoen uit
- Spoel de basilicum voorzichtig af en haal de blaadjes van de stelen.
- Houd een paar blaadjes apart ter decoratie.
- Doe de watermeloen, tomaten, komkommer, limoensap, basilicum, de olijfolie en de ijsblokjes in een diepe kom.
- Pureer dit tot een glad geheel.
- Breng indien nodig op smaak met zout en peper.
- Serveer met een paar blaadjes basilicum.
TIP: Doe het in een thermoskan voor een picknick, zodat het langer koel blijft.
Heb je vragen?
Wacht dan niet. Bel me, stuur me een e-mail of WhatsApp-bericht!