Maak een afspraak via 06 44 09 70 48 of rebecca@mylifeslim.com

  1. Recepten >
  2. Vleesgerechten >
  3. Gevulde varkenshaas
2 personen
45 minuten

Bereidingswijze:

  1. Maak met de vijzel een pasta van de fijngesneden tomaten, olijven en 1 teen knoflook. Roer de geraspte Parmezaanse kaas erdoor heen.
  2. Snijd de varkenshaas in de lengte open en leg op een helft blaadjes verse basilicum. Schep hierop het tomaat-olijvenmengsel op en leg daarop weer een laag basilicumblaadjes.
  3. Wikkel de ham om de varkenshaas en prik hem vast met de prikkers of met het bindtouw.
  4. Bereid de volkoren pasta volgens de aanwijzingen op de gebruiksverpakking.
  5. Verhit ondertussen wat bakspray/olijfolie in een pan. Bak hierin de varkenshaas op middelhoog vuur gaar. Neem het vlees uit de pan en laat het 8 minuten rusten in aluminiumfolie.
  6. Verhit in een andere pan wat bakspray/olijfolie en fruit hierin 2 teentjes geperste knoflook voor 1 minuut. Voeg daarna de spinazie toe en bak deze mee tot deze gaat slinken.
  7. Snijd de varkenshaas in plakken van 2 centimeter dik en serveer de plakken op een bedje van volkoren pasta met daarnaast de wilde spinazie.