
4 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 4 tenen knoflook, geperst
- 1 eetl. verse peterselie, fijngehakt 1 eetl. olijfolie
- 4 kabeljauwfilets van elk 100 gram
- 2 citroenen, in dunne plakken
- 10 (verse) laurierbladeren
- Zout en peper
- 16 tros tomaatjes
- 160 gr ongekookte zilvervliesrijst
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 220˚C. Meng de knoflook met de peterselie, olie en watzout en peper. Wrijf de visfilets in met dit mengsel en laat dit 10 minuten intrekken.
- Verdeel de plakken citroen en laurierbladeren over een bakplaat en leg de visfilets erop. Leg ook de trostomaatjes op de bakplaat. Bak de vis 8-10 minuten in de oven tot ze net gaar en een beetje gebruind zijn.
- Bereid ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de vis samen met de zilvervliesrijst en geroosterde tomaatjes.
Tip:
Voor voldoende groenten serveer je er een groene salade bij.
Heb je vragen?
Wacht dan niet. Bel me, stuur me een e-mail of WhatsApp-bericht!