
2 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 300 ml groentebouillon
- 80 gr couscous (volg je PDS)
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 gele paprika
- 200 gr kabeljauw of koolvis
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2-3 theel. ras el hanout
- 1/2 theel. komijnzaad
- bakspray
Bereidingswijze:
- Doe de couscous in een kom en schenk de hete bouillon erbij. Roer het door met een vork en dek het af.
- Maak de groenten schoon. Pel de ui en snipper het. Snijd de paprika in stukken en snijd de courgette en aubergine in plakken.
- Fruit de ui en de geperste teen knoflook in de bakspray samen met de ras el hanout en komijnzaad.
- Bak de paprika bij het ui-mengsel.
- Gril de plakken courgette en aubergine in een grillpan of grillplaat.
- Meng de groenten met de andere groenten.
- Grill de vis met wat bakspray in enkele minuten gaar.
- Doe de couscous op je bord volgens PDS.
- Leg de groenten en vis op de couscous.