
2 personen
30 minuten
Ingrediënten:
- 1 courgette
- 1 groene paprika
- 1 (rode) ui
- 200 gr kipfilet
- bakspray
- 1/2 eetlepel Jonnie Boer Garam masala kruiden
- Citroensap
- 4 eetl. magere (Griekse) yoghurt
- slabladen of gemengde sla
Bereidingswijze:
- Maak de groenten schoon. Halveer de courgette in de lengte en snijd de helften in dunne plakken. Snijd de paprika in blokjes en de ui in snippers.
- Snijd de kipfilet in dunne plakjes.
- Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin de kip met de tandori kruiden in 5 minuten gaar en bruin. Neem de kip uit de pan en laat het afkoelen.
- Verwarm de rest van de olie in de pan en roerbak hierin de groente in enkele minuten gaar. Meng er wat citroensap door en laat het afkoelen.
- Schep de yoghurt door de kip.
- Meng de groente met de sla en schep de kip erop.