
4 personen
40 minuten
Ingrediënten:
- 1,5 liter bouillon (van tablet of fond)
- 2 zakken wokgroenten (zonder wortel)
- 400 gr biefstuk
- 160 gr volkoren noedels
- groot stuk gember ca. 4-5 cm
- 2 kruidnagels
- snufje chilipeper
- 1/2 theel. anijspoeder
- 1/2 theel. kaneel
- vissaus
- koriander vers of diepvries
Bereidingswijze:
- Breng de bouillon aan de kook in een grote pan.
- Schil de gember en snijd deze flinterdun.
- Doe de gember, chili, kruidnagel anijs en kaneel bij de bouillon.
- Laat het 20 minuten trekken.
- Snijd ondertussen de biefstuk in hele dunne plakjes.
- Kook ondertussen water en laat de volkoren noedels volgens de verpakking wellen.
- Giet de noedels af.
- Schep met een schuimspaan de gember eruit, maar houd dit apart.
- Doe de groenten bij de bouillon en laat het 5 minuten koken.
- Schep de soep in de borden en verdeel de biefstuk over de borden.
- Voeg een paar druppels vissaus, koriander en de gekookte gember naar smaak per bord toe.